Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Poena Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jaluzele, vitralii, sisteme de umbrire
59 lei
Brand
Zeci de tipuri si modele
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem specialisti in sisteme de umbrire si protectie solara !

- Asa cum ochii sunt luminatorii trupului, ferestrele sunt deschideri care aduc stralucirea soarelui in casele si birourile noastre.
- Produsele noastre sunt moderne si eficiente si aduc confort, bucurie si liniste in sufletele clientilor nostrii: vitraliile, jaluzele verticale si orizontale, rolete interioare, jaluzele draperie multistrat, rulouri exterioare, jaluzele si rolete speciale pentru ferestrele de termopan, usi tip rulou pentru deschideri industriale, marchize, grilaje si alte sisteme de protectie.

Ideale atat pentru locuinta dvs. cat si pentru birouri, spitale, scoli, gradinite, cabinete medicale, hoteluri sau alte companii!

JALUZELE VERTICALE - Sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii.

Sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, fiind deosebit de decorative.

-ROLETE TEXTILE - Roletele textile reprezinta o modalitate moderna, eleganta si foarte placuta de a va decora spatiul interior. Cel mai eficient sistem de interior impotriva caldurii din timpul verii. Rulourile de interior ofera un ambient placut, dar si siguranta intimitatii, putand fi utilizabile in locuinte, birouri, institutii, etc.

Roletele sunt confectionate din textile simple sau cauciucate, in cele mai diversificate forme si culori.  Pentru ferestrele de termopan exista un sistem special la aceeasi culoare cu rama, care formeaza un tot unitar cu fereastra, de o eleganta si eficienta deosebite.

- JALUZELE ORIZONTALE - Intr-un interior modern, jaluzele orizontale detin locul standard. In afara de protectie impotriva caldurii, permit si reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Pentru ferestrele cu sistem oscilobatant va punem la dispozitie sisteme speciale de ghidaj cu ajutorul carora jaluzelele sunt mentinute paralele cu fereastra.

- JALUZELE DRAPERIE MULTISTRAT -  Acest produs este la fel de practic si functional ca o jaluzea verticala clasica, reusind in acelasi timp sa creeze un stil unic al ferestrelor si chiar sa inlocuiasca perdelele, pastrand frumusetea si eleganta lor. Jaluzelele multifactura - reprezinta o solutie de maxima eleganta, frumusete naturala si mai ales lux. Aceste decoratiuni sunt alese de case si apartamente, baruri, vile de lux, firme, hoteluri  si pensiuni.Cu acest produs nou pe piata, incercam sa venim in intampinarea celor mai exigenti clienti.

-  RULOURI EXTERIOARE - rulourile exterioare cu termoizolatie reprezinta cea mai buna solutie de a avea umbra si racoare in zilele toride de vara. Rulourile din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica si ofera o protectie multipla:
- Izolatie fonica excelenta - asigurand linistea casei;
- Izolatie termica sporita;
- Reduc praful in incapere;
- Manevrare usoara si silentioasa;
- Protectie impotriva spargerilor;
- Protectie impotriva efectelor daunatoare ale razelor ultraviolete. Pe langa manevrarea clasica, cu snur sau banda, rulourile din aluminiu pot fi dotate si cu motor si telecomanda sau pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

-  VITRALII APLICATE - Atelierul nostru de vitralii va ofera vitralii artistice, vitralii aplicate sau overlay, vitralii cu cristale, sticla decorativa executata prin sablare colorata si oglinzi, executate in tehnici moderne, intr-o gama variata de modele si culori.

Varietatea ofertei noastre este intr-o continua crestere, in prezent catalogul nostru numarand sute de modele pentru fiecare tehnica in parte, dupa caz nuante si texturi diferite.

…VA ASTEPTAM ZILNIC LA TEL.: 0744.335036
SI LA SHOWROOM - UL NOSTRU DIN CAMPINA STR CASTANILOR, NR. 16.
( LANGA LICEUL ENERGETIC - CAMPINA - PRAHOVA )
http://superbjaluzele.wordpress.com/
Din Gura in Gura